FAQ

Természetesen igen! A jegypénztár minden nap 08:30 - 18:30-ig tart nyitva.

Mind az elővételes jegyek, mind a jegypénztárnál váltott jegyek 30 illetve 60 perces idősávra válthatók. Ezek az idősávok mindig az aktuális belépési időintervallumot jelentik. Belépés után a kiállításon a látogatók időkorlát nélkül tartózkodhatnak. A szervezők ily módon tudján biztosítani a látogatók folyamatos és hosszú várakozási idő mentes beengedését.

Az egyes idősávokban beengedhető látogatók száma limitált, ezzel biztosítva, hogy a kiállítást mindenki kényelmesen megtekinthesse. A várakozási idő függ az aznap a kiállításra jegyet váltó látogatók számától.

A várakozás elkerülhető, ha kevésbé zsúfolt idősávra váltja meg a belépőjét. Ilyenek például a délelőtti és a késő délutáni időpontok.

Cím: KOMPLEX, 1061 Budapest Király utca 26., közel az Erzsébet térhez, a Deák térhez valamint az Andrássy úthoz és az Operához is.

Tudok parkolni a közelben?
Parkolni a környező utcákban illetve a parkolóházakban lehet. A VI. kerületben a közterületen való parkolás este 8 óráig díjköteles.

Parkolók: Holló utca 6., Király utca 8., Székely Mihály utca 3., Zichy Jenő utca 9.

Az előtérben tesszük lehetővé a várakozást téli időszakban, sajnos ennek a területnek a befogadó képessége korlátozott.

A kiállítás 2018. február 15-től tart nyitva minden nap 09:00 és 20:00 óra között. A jegypénztár minden nap 08:30 és 18:30 között tart nyitva.

2018.04.02. - Zárva

További ünnepnapokon a kiállítás nyitva tart.

Tapasztalataink alapján nagyjából 1,5 óra szükséges ahhoz, hogy a teljes tárlatot meg lehessen tekinteni.

Magyarországon kibocsájtott, érvényes, fényképpel ellátott diák- és nyugdíjas igazolvánnyal lehet kedvezményes árú jegyeket vásárolni. A kedvezmény igénybevételéhez kérjük az igazolványokat a bejáratnál felmutatni.

5 éves korig a gyermekek ingyen mehetnek be. 6 - 14 éves korig kedvezményes árú gyermekjegy váltható. Családi jeggyel maximum 2 felnőtt és 3 gyermek (6 - 14 év) léphet be a kiállításra.

Csoportos gyermek és diákjegyek 10 főtől kedvezményesen, előzetes regisztráció után válthatóak. A csoportos kedvezmény igénybevételéhez legalább 2 munkanappal a belépés előtt visszaigazolt regisztráció szükséges.

A helyszínen a SZÉP kártya szabadidő zsebével és Erzsébet utalvánnyal, illetve kártyával lehet fizetni.

Legalább 10 fős iskolai és diákcsoportok részére kedvezményes belépési lehetőséget biztosítunk. Ez a kedvezmény más egyéb kedvezménnyel nem összevonható, illetve minimum 2 munkanappal a belépés előtti visszaigazolt regisztrációhoz kötött.

További információ és regisztráció +36 70 365 67 03-as telefonszámon hétköznap 08:00 és 17:00 óra között és a csoport@jvsgroup.hu email címen lehetséges.

Érvényes mozgáskorlátozott kártyával rendelkező vendégeinkre a mindenkori legolcsóbb napi egyéni jegyár vonatkozik, kísérőjük a rájuk vonatkozó jegykategóriát vásárolhatják meg.

Kerekesszékes vendégeinkre a mindenkori legolcsóbb napi egyéni jegyár vonatkozik, kísérőik ingyenesen látogathatják a kiállítást.

A kiállítás teljes területe akadálymentesített.

A kiállítás helszínén a mozgéssérültek számára felvonó áll rendelkezésre. Kérjük érdeklődjön a kiállítás személyzeténél.

Nem váltható kedvezményes jegy a minisztériumi, sajtó-, pedagógus-,múzeumi vagy egyéb igazolványokra.

Igen, egy ruhadarab őrzésének ára 200 Ft. Hátizsák és nagyméretű táska ruhatári leadása biztonsági okokból kötelező.

A kiállításon szigorúan tilos fotózni vagy videót készíteni.

A kiállításon a feliratok magyar és angol nyelven olvashatóak.

Igen. A kiállítás saját szuvenír shoppal rendelkezik.

Sem a helyszínen, sem az elővételben vásárolt jegyek nem visszaválthatóak.

A kapacitás függvényében a szervezők lehetőséget biztosítanak a következő idősávban történő belépésre.